Mobil som mus

Hur trött är man när man försöker använda sin mobil som mus till datorn? Gick ett x antal sekunder innan jag hann förstå att det inte alls var musen jag försökte klicka med, utan teleporten utåt. Smart.

Eremit-tendenser

Sådana människor som mig själv växer inte på träd. Utan vi växer fram genom ett väldigt speciellt frö, som med mycket omtanke och bevattning kan resultera i förutom perfektion -  stundvis vissa idiotiska uttalanden och dumma framträdanden.

Jag kan faktiskt erkänna sådant, trots att jag är oerhört långsint och självgod. För det finns ju ingen som är lika bra som jag. Dock är jag lite besviken på mig själv nu när jag har gått och blivit förkyld. Ciggaretterna smakar pecka och morot, rösten raspar sig fram och känner ingen smak på vilket käk jag än äter. Så nu kan börja knapra piller, bli anorektiker och sluta prata. Kanske bli eremit i Norrlands djupa skogar.

CSI i alla dess former

Kollade på CSI: NY idag. CSI-nörd som man är. Men det var den värsta smörja jag har sett på år och da'r. Här kommer en liten guide på vilka amerikanska kriminalserier som däremot är helt ok.

CSI: Las Vegas
- För att citera Björn Gustafsson i Parlamentet så är denna serie "top notch(!)" och min personliga favorit. Bra karaktärer i krypchefen (kan ta reda på hur död en kille har varit genom att analysera krypen, coolt!), den ensamstående mamman, den spelberoende (det är trots allt Las Vegas), tjejen som inte har ett liv utanför CSI, sydstatssnubben och den lite halvgalne kemisten (dock som nu tagit ett steg uppåt). Brass får man inte heller glömma.. Mmm.. Hade jag varit lite äldre, så pang boom!

CSI: Miami
- Säger bara en sak; Horatio Caine. Grr.

Navy CIS
- Flottans csi/och lall-gubbar. Det var här allt började. Tack vare denna serie kom intresset för kriminalserier, som tidigare var ett hatobjekt. Gibbs är så sjukt jävla cool, med sin hårda yta. Tony är bara snygg. För snygg. Får kåtryck när han dyker upp i rutan. McGee är skönt töntig och lite halvgullig i sitt sätt, man undrar också när han och Abby ska få till det. Damerna i serien, Ziva, Abby och chefen är också helt ok.

Criminal Minds
- Inte sett så mycket av denna serie, men senast såg jag två avsnitt på TV-burken igår. Och där satt jag. Kunde inte slita blicken från tvn. Jag satt till och med kvar under reklamen, vilket jag INTE brukar göra. Ville inte missa en sekund för att det var så nervigt! Skulle tönt-killen klara sig från den schizofrena snubben som dödade i guds namn? Grymt.


Ofrivilligt gravid?

Min mens är försenad. Not good.

Note to myself: Sluta rök (vill inte dö i förtid, kan ju få en propp) och börja käka piller. Om nu mensen vill komma någon jäkla gång...


RSS 2.0